Štětce na pudr

Množství produktů: 10

Správně vybraný štětec na pudr je v kosmetické taštičce nepostradatelný. V závislosti na tvaru a typu štětin můžete pleť pouze jemně poprášit nebo pudr do pokožky naopak precizně vtlačit. Prohlédněte si naši nabídku a vyberte si svého favorita!

Třídění

Štětce na pudr

Pudr zabraňuje nadměrnému "lesknutí" pleti a pomáhá fixovat make-up. Pro zachování přirozeného efektu však nemůžete nanést příliš mnoho. Usnadní Vám to vhodný štětec na pudr.
V naší nabídce naleznete např. doplňky od oblíbené značky Annabelle Minerals. Jsou všeobecně známé svojí odolností a elegantním designem. Nejenže pomohou rovnoměrně rozetřít pudr po tváři, ale budou se skvěle vyjímat i na poličce v koupelně nebo na toaletním stolku.

Zobrazit více

Štětce na pudr - čím se liší?

Nabízené štětce jsou ideální pro každodenní použití. Pohlazení obličeje jemnými štětinkami je navíc mimořádně příjemné. Příslušenství má:

  • Štětiny ze syntetických vláken, která nemají žádné póry. To znamená, že neabsorbují kosmetiku, jsou mimořádně jemné a snadno se udržují čisté. Navíc nepocházejí ze zvířat, takže jsou cruelty-free a mohou je používat i vegani;
  • širokou hlavičku, která poskytuje velkou kontaktní plochu s pokožkou. Díky tomu stačí pár krouživých pohybů pro precizní rozetření pudru po tváři beze šmouh a skvrn.

Přípravky lze použít nejen k nanášení sypké kosmetiky, ale také ke korekci naneseného make-upu. Stačí si lehce "poprášit" tvář, aby obnovit krásný vzhled pleti.

Jaké štětce na pudr nabízíme?

Štětce na pudr dostupné v našem sortimentu se mimo jiné liší: tvarem štětin. Najdete modely s hlavou:

  • zaoblenou - dobře poslouží k aplikaci jakékoli sypké kosmetiky,
  • plochou - pro vklepávání minerálního pudru a podkladové báze do pokožky,
  • vějířovitou – pro jemné poprášení obličeje pudrovým přípravkem.

Kromě toho se make-up doplňky liší délkou rukojeti. V nabídce jsou modely s krátkou rukojetí, které dobře padnou do ruky a jsou jako stvořené pro vtlačování kosmetiky do pokožky. K dispozici je také příslušenství s dlouhou rukojetí, které bude ideální pro jemné oprášování obličeje.

Štětce na pudr - jak používat a čistit?

Použití štětců na pudr je velmi jednoduché. Pro aplikaci kosmetiky na obličej pomocí tohoto příslušenství, stačí:

  • jemně ponořit hlavičku štětce do vybrané kosmetiky,
  • odklepnout přebytečný produkt poklepáním na rukojeť, např. o ruku nebo okraj stolu,
  • provést krouživé pohyby po celém obličeji nebo jen lehce pohlaďte pokožku.

Nezapomeňte začít nanášet pudr od středu obličeje a poté se pohybovat do stran. Přebytky kosmetiky díky tomu smetete směrem ke krku, místo abyste je sbírali na nos.

Jak čistit štětce?

Štětce není třeba mýt pokaždé, pokud jimi nanesete jen jeden přípravek. Doplňkem stačí jemně protřepat, např. na ruce nebo kapesníku, a zbavit se zbytku kosmetiky. Mytí se nejlépe provádí každé 2-3 týdny. Pravidelným čištěním Vám štětce vydrží déle. Pokud se navíc postaráte o hygienu příslušenství, zabráníte množení bakterií na štětinách. Mohou být zodpovědné za tvorbu akné. Sáhněte po profesionálních štětcích na pudr a dokonale rozetřete kosmetiku po pleti.

pixel