Pleťové krémy matující

Množství produktů: 22

Krémy na den se vyznačují lehkou konzistencí, zajišťují pleti dostatečnou hydrataci bez zbytečného zatížení a jsou vhodné jako báze pod make-up. Pokud máte suchou pleť, naneste denní krém ještě před aplikací SPF krému. Vyberte si vhodný produkt z naší široké nabídky!

Třídění

Matující pleťový krém - ideální krém pro mastnou pleť

Mastná pleť, jak už název napovídá, se vyznačuje nadměrným vylučováním kožního mazu. Velmi rychle se mastí a může působit zpoceným dojmem. Lidé, kteří s tímto problémem bojují, hledají produkty, které budou regulovat vylučování kožního mazu, a tím pádem redukovat lesk na pleti.


Zobrazit více

Dobrý matující krém - jaký si koupit?

Pokud hledáte dokonalý zmatňující krém, který redukuje tvorbu kožního mazu, pohodlně se nanáší a používá a nezatěžuje pleť, jste na správném místě. Pro každého může dobrý krém znamenat něco úplně jiného, ale v případě matujících krémů je nejdůležitější, aby byly složeny z účinných složek s regulačním účinkem. Kromě toho mají tyto krémy velmi často antibakteriální, protizánětlivé a proti nedokonalostem působící účinky vzhledem k tomu, že mastná pleť je náchylná k tvorbě nedokonalostí a černých teček.

Denní matující krém

Při ranní péči je důležitá lehkost, rychlost vstřebávání a příprava pleť na celý den. Denní krémy se zmatňujícím účinkem se vyznačují velmi lehkým složením, dokonce mohou být dokonce konzistenci gelu nebo emulze. Navíc mohou působit i jako ochrana před sluncem, pokud mají ve složení SPF filtry.

Matující krém pod make-up

Jeden z nejčastějších problémů lidí s mastnou pletí, je zkušenost, že make-up nevydrží. Bez ohledu na to, kolik pudru použijete, bude vaše pleť po krátké době vypadat neesteticky, protože se do ní dostane kožní maz. Z tohoto důvodu se také může make-up zatěžovat, rozmazávat a jednoduše nevydrží dlouho. S pomocí matujícího krému můžete komplikacím předejít a zajistit, aby vaše pleť zůstala déle svěží.

Matující krém pro muže

Péče o mužskou pleť je založena především na lehkých, neznatelných složeních a přirozeném vzhledu. Proto jsou krémy, které pleť zmatňují, velmi častou volbou. Nejenže se rychle vstřebávají, ale také poskytují svěží pocit na pokožce.

Viz také: krémy pro mastnou pleť, gelové pleťové krémy, séra pro mastnou pleťjílové masky

pixel