Pudry pod oči

Množství produktů: 4

Pudry pod oči jsou posledním krokem v líčení, které pomáhají fixovat korektor v této oblasti. Mají šetrné, lehké složení, speciálně vytvořené pro jemnou a citlivou pokožku kolem očí. Pudry vyhlazují, snižují viditelnost linek a vrásek a prodlužují výdrž make-upu. Sáhněte po pudrech pod oči a zajistěte si bezchybný vzhled!

Třídění

Vyplatí se používat pudr pod oči?

Pudr pod oči se od klasického pudru liší tím, že je jemněji mletý, díky čemuž vyhlazuje a zároveň nezatěžuje tuto jemnou oblast. I přesto, že se nejedná o povinný krok, pudr pod oči se vyplatí mít ve své kosmetické taštičce. Proč? Uvádíme pár důvodů:

  • vyhlazuje a vyrovnává texturu pokožky: pudr opticky vyhlazuje jemné linky a vrásky a sjednocuje texturu pleti. Je ideální jako poslední krok líčení, protože poskytuje celistvý vzhled a spojuje tuto oblast se zbytkem obličeje.
  • fixuje korektor: pudr pod oči pomáhá udržet korektor na místě, zabraňuje jeho rozmazání a slévání do vrásek. Zároveň prodlužuje jeho výdrž po celý den.
  • opticky rozjasňuje: správně zvolení odstín pudru rozjasňuje a opticky vyplňuje oblast pod očima. Díky tomu poskytuje projasněný, odpočatý a svěží pohled. Ideální k zakrytí ranní únavy nebo celkové nevyspalosti.
Zobrazit více

Druhy pudrů pod oči

Pokožka pod očima má u každého z nás jiné potřeby a řeší různé problémy, proto je výběr vhodného pudru pro získání požadovaných výsledků klíčový. Na trhu najdete nejrůznější druhy pudrů pod oči s odlišnými vlastnostmi. Vybírejte z těchto možností:

  • sypký pudr: je velmi lehký, díky čemuž je ideální k použití pod oči. Má jemnou konzistenci, zajišťuje lehký finish, nezatěžuje pleť a poskytuje přirozený vzhled.
  • kompaktní pudr: pohodlně se nanáší a je ideální do kabelky nebo na cesty. Účinně fixuje korektor a umožňuje osvěžit make-up během dne.
  • rozjasňující pudr: tento druh pudru dodává oblasti pod očima jemný lesk a rozjasňuje. Dokonale kryje známky únavy, díky čemuž vypadá pleť odpočatě a svěže.
  • krycí pudr: pomáhá zakrýt tmavé kruhy a viditelné žilky pod očima. Jedná se o nejvíce pigmentovanou možnost, která poskytuje intenzivní krytí.

Jak aplikovat pudr pod oči?

Nejdříve zvolte vhodný odstín pudru, který podpoří Váš přirozený tón pleti. Pudr vybírejte vždy o 1 stupeň světlejší než odstín použitého make-upu, nebo vsaďte na transparentní pudr. Díky tomu oblast pod očima krásně rozjasníte. Následně měkkým štětcem naberte malé množství pudru. Pokud používáte sypký pudr, přebytečné množství nejdříve oklepejte. Jemně zapracujte pudr do celé oblasti pod očima. Pokožku netřete příliš silně, abyste se vyhnuli podráždění jemné oblasti nebo rozmazání již naneseného korektoru. Po vtlačení pudru do oblasti pod očima ho nakonec ještě rozetřete pomocí měkkého štětce nebo houbičky – díky tomu dosáhnete rovnoměrného nanesení a přirozeného výsledku.

Nejlepší pudry pod oči

Pokud jste stále nenašli ideální pudr pod oči, prohlédněte si nabídku e-shopu Cosibella a vyberte si svého favorita. Značka Claresa má v nabídce matující pudr, který úžasně zafixuje make-up na celý den, a také rozjasňující pudr s obsahem třpytek, díky kterému bude Váš pohled působit svěže a odpočatě. Prohlédněte si také nabídku oblíbené značky Paese.

pixel