Mýdla na obočí

Množství produktů: 5

Sníte o dokonale upraveném obočí? Potom vsaďte na mýdlo, které je právě určeno na obočí. Tento produkt je obvykle založen na glycerinu a má kompaktní konzistenci, kterou je třeba nanést na kartáček nebo hřebínek. Transparentní formule vypadá na obočí přirozeně a dodává mu požadovaný tvar. Mýdlo ztuhne a obočí zafixuje na jednom místě, takže vydrží jako přikované po dlouhé hodiny. Přesvědčte se sami!

Třídění

Mýdlo na obočí

Mýdlo na obočí umožňuje vyčesat chloupky do požadovaného tvaru. Potřebujete zkrotit své neposedné obočí? Chcete si zajistit perfektní tvar a udržet obočí na místě po celý den bez ohledu na počasí? Mýdla na obočí jsou skvělým řešením. Obsažené aktivní složky navíc usnadňují celkový styling.
Tyto přípravky se snadno nanáší a zajišťují přirozený efekt. A to i v případě, že s úpravou obočí nemáte žádné zkušenosti. Mýdla mají průhledné složení, díky kterému se nemusíte bát nechtěného obarvení chloupků. A Vy budete stále vypadat přirozeně!

Zobrazit více

Jak mýdlo funguje?

Mýdla na obočí mají hustou konzistenci podobnou gelu. Na rozdíl od tohoto přípravku však neulpívají na chloupcích, ale pomáhají je zafixovat a udržet na místě. Díky tomu poskytují přirozený efekt! Složení navíc neslepuje ani nezatěžuje obočí a nemá vliv na pokožku. Obočí tak bude vypadat přirozeně a pokožka nebude nepříjemně napnutá.

Jak aplikovat mýdlo na obočí?

Přípravek nanášejte čistým kartáčkem, například kartáčkem na řasy. Naberte jím malé množství přípravku a jemně a pomalu aplikujte na chloupky v obočí. Vyčešte je směrem nahoru až do získání požadovaného tvaru. Po použití mýdla můžete obočí ještě zvýraznit vhodnou tužkou nebo stínem.

Vyzkoušejte mýdlo na obočí a vytvořte si perfektní styling ještě dnes!

pixel