Konturovací palety na obličej

Množství produktů: 20

Konturovací paletky jsou skvělým řešením pro ty z Vás, kdo preferujete několik přípravků na jednom místě. Paletky obsahují bronzery, tvářenky a rozjasňovače, které umožňují definovat a zvýraznit kontury obličeje. Ideální produkt pokud chcete dodat Vašemu líčení důraz.

Třídění

Konturovací paletky přesně pro Vás

Paletky ke konturování obličeje jsou must-have ve Vaší kosmetické sbírce. Pokud preferujete pohodlí a máte rádi vše po ruce, paletky jsou ideálním řešením. Kombinují v sobě bronzer, tvářenku a rozjasňovač. Experimentujte a vyzkoušejte nejrůznější techniky konturování tváře. Díky konturovacím paletkám dosáhnete těchto výsledků:

  • definují kontury obličeje: dokonale zvýrazňují lícní kosti, čelo, nos a čelist. Díky konturovacím paletkám poskytnete Vašemu obličeji vysněný tvar a proporce.
  • multifunkčnost: konturovací paletky jsou multifunkční – obsahují různé odstíny a můžete je používat pro dosažení různých výsledků. Díky obsahu bronzeru jsou ideální ke konturování, tvářenky poskytují „zdravíčka“ tvářím a rozjasňovače rozjasňují lícní kosti.
  • kompaktní balení: ideální řešení na cesty, kdy řešíme každý centimetr místa navíc. V jednom balení najdete všechny přípravky, které potřebujete k vymodelování celého obličeje.
Zobrazit více

Jak na správné konturování obličeje?

Konturování je jedna z make-upových technik, která spočívá ve hře světla a stínu, kde zvýrazňuje nebo potlačuje oblasti obličeje. Místa, kam nanášíme bronzer, opticky „schováme“, naopak místa, kam nanášíme rozjasňovač, zvýrazníme. Tvářenka je unikátní produkt, jejímž úkolem není skrýt ani vylepšit kontury obličeje. Má za cíl dodat pleti zdravý vzhled a zdůraznit její přirozenost.

Jak používat konturovací paletky?

Začněte aplikací bronzeru. Malé množství přípravku naneste houbičkou nebo měkkým štětcem na linii čelisti, spánky a pod lícní kosti. Pokračujte tvářenkou. Aplikujte ji na strategická místa jako tváře, nos a oční víčka. Nakonec pomocí vějířovitého štětce naneste rozjasňovač. Jemně rozetřete na lícní kosti, pod obočí, špičku nosu a nad horní ret. Pokud Vám konturovací paletka ve Vaší kosmetické taštičce chybí, prohlédněte si naši Cosibella nabídku a vyberte si vhodný produkt pro sebe!

pixel