Pleťová séra s peptidy

Množství produktů: 76

Séra s peptidy hrají důležitou roli v péči o zralou pleť. Jsou také ideální jako prevence proti stárnutí pro mladší pleť. Peptidy zahušťují a zpevňují pokožku a zlepšují její celkový stav. Pro více informací si přečtěte náš článek na blogu – Peptidy v kosmetice.

Třídění
Počet produktů: 30/76

Jaké účinky má peptidové sérum?

Tento druh přípravku je nezastupitelným krokem v péči o zralou pleť. Díky jeho úžasným vlastnostem je však vhodný pro všechny typy pleti. Peptidy plní klíčovou roli v procesu regenerace pleti a stimulují tvorbu např. kolagenu a elastinu, které zpevňují a zlepšují elasticitu pleti. Peptidy jsou tajemstvím mladistvé, zdravé a prozářené pleti, která je díky tomu na dosah ruky.

Zobrazit více

Výhody používání séra s peptidy

Sérum má řadu pozitivních vlastností, a odpovídá proto potřebám téměř všem typům pleti. Peptidy mají úžasné účinky, mezi které patří:

  • zlepšuje strukturu pleti
  • vyhlazuje mimické vrásky a linky a předchází vzniku nových
  • hydratuje
  • zlepšuje produkci kolagenu a elastinu
  • zpevňuje, zlepšuje elasticitu pleti a napíná
  • pomáhá sjednotit tón pleti a dodává jí zářivý vzhled
  • urychluje proces hojení a regenerace
  • má antioxidační účinky a působí proti stárnutí

Jak používat peptidové sérum?

Pro dosažení a dlouhodobé udržení nejlepších výsledků používejte sérum 2x denně, ráno a večer. Před nanesením séra však pokožku dobře připravte. Začněte důkladným odlíčením pomocí balzámu, oleje nebo micelární vody a poté dočistěte mycím gelem nebo pěnou. Následně aplikujte tonikum, které navrátí pleti její přirozené pH po procesu mytí a poté naneste sérum – stačí pár kapek Vašeho oblíbeného séra vmasírovat do pokožky obličeje. Nakonec aplikujte krém.

Co jsou to peptidy?

Peptidy jsou krátké řetězce aminokyselin, které jsou základním stavebním kamenem bílkovin. Působí jako signály, které komunikují s kožními buňkami a stimulují je k akci. Pro pokožku mají peptidy řadu výhod, a proto se staly nepostradatelnou složkou v péči o pleť. Peptidy se přirozeně nacházejí v naší pokožce a působí jako stavební součást.

Pleťové sérum s peptidy – které se vyplatí koupit?

V nabídce internetového obchodu Cosibella najdete účinná séra světových značek, např. přípravky z Jižní Koreje, Kanady, USA nebo Polska. Pokud si nejste jisti, které sérum s peptidy Vám zajistí nejlepší výsledky, vsaďte na bestsellery jako je např. sérum od BasicLab s peptidy mědi, séra s komplexem peptidů od Mary&May, sérum proti vráskám s tripeptidem mědi do značky NIOD nebo peptidové sérum Matrixyl od Timeless. Pokud hledáte účinná séra za výhodnou cenu, můžeme doporučit liftingové přípravky od značky Esfolio nebo Nacomi. Správný výběr produktů pro péči o Vaši pleť je klíčem k dosažení úžasných efektů.

Viz také: krémy s SPF, přípravky po opalování na obličej, samoopalovací přípravky na obličej

pixel