Gely

Množství produktů: 56
Třídění
  • 1
  • 2
Počet produktů: 30/56

Pleťový gel-krém - výhody

Tato forma krému je velice oblíbená především v teplejších jarních a letních měsících, kdy většina z nás chce mít na pleti co nejméně kosmetických produktů. Jejich používání přináší mnoho výhod, můžeme jmenovat například:

  • lehké složení - je na pokožce téměř neznatelný a zároveň jí dodává potřebné složky
  • rychle se vstřebává - ve srovnání s tradičními krémy se gelové krémy vstřebávají okamžitě.
  • osvědčená báze pod make-up - můžete ji použít jako hydratační podkladovou bázi. Pokožka je po použití gelu velmi hladká, takže je pro tuto roli ideální.
  • výhodné používání - k aplikaci na celý obličej stačí pouze malé množství přípravku.

Zobrazit více

Krém-gel na pleť - pro jaké typy pleti?

Gelový hydratační krém je vhodný pro mastnou, aknózní a smíšenou pleť. Lidé s těmito typy pleti ocení lehkost složení, které je navíc nezatěžuje a nezpůsobuje pocit mastnoty. Pokud máte suchou nebo zralou pleť, můžete samozřejmě tento typ produktu používat také, ale jako pečující prvek/podpůrný prostředek, např. pod klasický krém. Tímto způsobem poskytnete své pleti extra dávku složek.

Jak gelový krém na pleti působí?

Věnujte pozornost účinným látkám obsaženým v kosmetickém přípravku. Hydratační gely obsahují kyselinu hyaluronovou, aloe vera, trehalózu nebo třeba řasy. Gely proti stárnutí mají ve složení peptidy, ceramidy, antioxidanty. V nabídce najdete také gelové krémy s niacinamidem nebo jinými složkami regulujícími tvorbu kožního mazu, které jsou ideální pro mastnou pleť.

Pokud uvažujete o nákupu, projděte si výhody, které používání gelu na pleť přináší a vyberte si z nabídky Cosibella ten nejlepší gelový krém, se kterým bude vaše pleť spokojena.

Podívejte se také na: Gelové masky na obličej, Oční gelySéra pro mastnou pleťPleťové mlhy  

Přečtěte si také: TOP 4 krémy proti akné

pixel