Péče o nohy

Množství produktů: 15

Na chodidla se v pečující rutině často zapomíná a je třeba se pak věnovat zhrublé a tvrdé kůži a vrstvě odumřelé kůže. Je třeba o ně správně pečovat a zařadit jak peeling, tak hydrataci. Suchá chodidla snadno popraskají, což určitě není příjemné. Tomu se snadno vyhnete, pokud začnete používat ty správné produkty pro změkčení kůže. Podívejte se, jaké produkty k péči o chodidla jsme pro vás přichystali!

Třídění

Upravená, hladká a hydratovaná chodidla

V každodenní péči o nohy se na ně velmi často zapomíná. Nedostatečná hydratace, výživa a regenerace může mít za následek suchou kůži a dokonce i popraskané paty a s tím spojené nepohodlí při chůzi. Zařazení kosmetiky pro péči o nohy do pečující rutiny přinese uspokojivé výsledky v podobě jemné, příjemně vyhlazené pokožky.

Zobrazit více

Jak pečovat o chodidla?

Na trhu se objevuje stále více výrobků zaměřených na potřeby suché pokožky nohou. Sametové, voňavé krémy a masky ve tvaru ponožek plné účinných látek jsou skvělým způsobem, jak poskytnout nohám potřebnou péči. Krémy představují rychlý způsob, jak dodat pokožce vlhkost. Jsou také ideální pro večerní nebo dokonce noční péči. Vyplatí se nanést na pokožku silnější vrstvu a obléci si bavlněné ponožky. Pokožka bude ráno bude mimořádně jemná a hydratovaná. Masky zase mohou mít hydratační, regenerační nebo exfoliační účinek. Taková maska se nanáší na nohy a odstraňuje se po době stanovené výrobcem. Jedná se o skvělý doplněk péče o nohy, který lze použít jako večerní spa pro nohy.

Složky pro měkká a hladká chodidla

Příjemně hladká pokožka nohou poskytuje pocit pohodlí. Zejména v létě, kdy obuv odhaluje různé části chodidla, stojí za to, aby pokožka vypadala zdravě, bez suché kůže a prasklin. Tyto účinky zajišťují složky obsažené v kosmetice pro péči o nohy, jako např:

  • močovina - odstraňuje odumřelou kůži, silně hydratuje a zjemňuje
  • ceramidy - obnovují lipidovou bariéru pokožky, vyživují ji a hydratují.
  • máslo shea - promašťuje, vyživuje, regeneruje a hydratuje suchou pokožku.
  • kyselina mléčná - odstraňuje odumřelou kůži, vyhlazuje, hydratuje, zjemňuje pokožku, působí antibakteriálně.
  • kyselina hyaluronová - váže vodu v kůži, má silný hydratační účinek
  • tea tree olej - působí antibakteriálně, osvěžuje a zabraňuje zápachu.
  • olej ze sladkých mandlí - hydratuje, vyživuje a promašťuje pokožku na nohách.
pixel